Behandelingen

Vita-Dôme laat uw huid weer stralen. U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal schoonbehandelingen. Uiteraard adviseren wij u graag welke behandeling bij u past. De drie basisbehandelingen van Vita-Dôme kunt u hieronder vinden.

 

Intermezzo
Dit is een korte schoonheidsbehandeling van ongeveer een half uur, om uw huid snel even een oppepper te geven, zodat uw huid weer fris en vitaal voelt!

Natura
Dit is een intensieve schoonheidsbehandeling van ongeveer een uur, met een intensieve huidverzorging en reiniging. De reiniging van de huid staat centraal!

Dolce Vita
Met deze luxe vitaliserende schoonheidsbehandeling ontdekt u de hoge kwaliteit van verzorging en ontspanning bij Vita-Dôme. Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief een heerlijke gezichts-, hals- en schoudermassage. Dolce Vita is speciaal aangepast aan uw huid: iedere huid is namelijk bijzonder en verdient speciale aandacht!

Specials
Daarnaast biedt Vita-Dôme u tal van specialiteiten zoals oogpakkingen, vochtbehandelingen, edelsteenmassage, decolletébehandelingen en Acne-behandeling

Cenzaa behandelingen
Wilt u iets bijzonders. Kies dan één van onze Cenzaa behandelingen